Gratis returret i 30 dage

42 kr,- fragt, fri over 599 kr,- til pakkeshop

Levering 1 - 2 hverdage

Pernilles 5 yndlings brætspil

Pernilles 5 yndlings brætspil

Bettina Andersen |

← Næste blog                                Forrige blog 

Mød en medarbejder - Pernilles yndlings brætspil

Som i kunne læse i vores seneste Mød en medarbejder opslag, så elsker Pernille brætspil for hele familien og med strategiske elementer 🤩 

Hvis du er blevet nysgerrig omkring hvad det kunne være for noget, har vi samlet en liste over 5 af hendes yndlings brætspil her!

Hils også på vores andre medarbejdere:

 

5. Coup

Coup (Eng)

Coup er et enkelt spil, men de mange muligheder for bluff og spidsfindigheder gør det til noget helt særligt. Hver spiller har 2 hemmelige rollekort, som besidder hver deres særlige evne til at angribe de andre spillere eller indsamle penge, så et kup kan finansieres eller beskytte mod angreb. Hver runde må man bruge et korts særlige evne - men man afslører ikke sine kort, mens man gør det, så man kan erklære en hvilken som helst evne, og kun hvis en handling bestrides, skal man afsløre sit kort. Bluffede man og brugte en evne, man ikke havde, koster det indflydelse, men havde man evnen, koster det modspilleren. 

Får man samlet penge nok, kan man kuppe en anden spiller, så denne mister indflydelse. Har en spiller ikke mere indflydelse, er denne ude af spillet, og sådan fortsætter det, til der er en vinder.

Alder: 13+
Spilletid~15 min.
Antal spillere: 2-6
Sprog: Engelsk

 

4. Betrayal at House on the Hill

Betrayal at House on the Hill - 3rd Edition (Eng)

Betrayal at House on the Hill er det klassiske hjemsøgt hus horror-brætspil, hvor I sammen udforsker et sært gammel hus, og som det udforskes, sker der sære og mystiske ting, og selve huset opbygges og bliver til jeres spilleplade. Midt under spillet aktiveres en af de 50 forskellige scenarier, og det afsløres hvem iblandt jer, som er forræderen, der nu forsøger at vinde spillet via sine skumle planer, og I andre er nu heltene, som skal forsøge at vinde spillet ved samarbejde om at hindre skurkens planer.

Spillet er nemt at gå til, og det er et spil, som hver gang overrasker med sin historie, og de mange mystiske ting, som kan ske i det hjemsøgte hus. 

Alder: 12+
Spilletid: 60-90 min.
Antal spillere: 3-6
Sprog: Engelsk

 

3. Ticket to ride - Europe

Ticket to Ride - Europe

Ticket To Ride - Europe er et underholdende familiesspil, hvor du skal bygge jernbanestrækninger fra by til by over hele Europa i tiden omkring begyndelsen af det 20. århundrede. Jo længere ruter du kan danne, jo flere points får du. Hvis du oven i købet kan forbinde byerne på dine rutekort, kan du tjene ekstra bonuspoints. Hvis dine modstandere lægger sig i vejen ved at etablere jernbaner på "dine" ruter, kan du bruge dine stationer til stadig at gennemføre ruten. Du har dog kun tre af disse til rådighed gennem hele spillet.

Alder: 8+
Spilletid30-60 min.
Antal spillere: 2-5
Sprog: Dansk

 

2. Cluedo

Cluedo (Dansk)

 

Cluedo er et klassisk detektivbrætspil, hvor et mord er blevet begået. Du får lov at være detektiven i spillet, som skal opklare mordet – selvfølgelig helst før de andre detektiver gør det!

Når du skal lave detektivarbejde i Cluedo, skal du stille opklarende spørgsmål, men også lytte nøje efter, hvad de andre detektiver i spillet finder ud af, så det gælder om at være koncentreret og opmærksom.

Alder: 8+
Spilletid~30 min.
Antal spillere: 2-6
Sprog: Dansk

 

 

1. Cascadia

Cascadia (Eng)

Cascadia er et strategisk spil om at opbygge landskaber og befolke dem med dyreliv. Dyre- og planetliv er baseret på naturlandskaberne omkring Cascadia. Hver runde vælger man på skift landskabsbrikker og dyrelivsbrikker, og det gælder om at skabe store sammenhængende habitater, samtidig med at man får placeret dyrene efter de enkelte arters interesser.

Alder: 10+
Spilletid: ~30-45 min.
Antal spillere: 1-4
Sprog: Engelsk

 

 
← Næste blog                                Forrige blog 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Spilforsyningen Instagram
Følg Spilforsyningen på TikTok